Glory of Africa

Glory of Africa är en ideell organisation som jobbar för att barns rättigheter ska tillgodoses i utvecklingsländer. Till en början arbetar vi i Tanzania. Följ med oss när vi kämpar för världens barn!

5/10 2013

Kategori: Allmänt

Hejsan! Såg nu att mitt förra inlägg aldrig laddades upp. Blir tokig på internetuppkopplingen här! Följande inlägg skulle alltså ha publicerats i lördags, och senare ikväll lägger jag upp ett nytt om vad som hänt sedan dess :)

...

Det är så mycket känslor nu. Gårdagen gick bra, barnen fick nya kläder, vi hade party och vi lyckades snabba på golvläggaren så att vi kunde ställa in sängarna i det nya sovrummet. Allt är inte klart men det kändes skönt att kunna få in sängarna och bädda iallafall innan vi åkte.

Vi tog gruppbilder med alla barnen, och sen jag gick runt och fotade barnen medan de lekte. Jag har även pratat med några av barnen med hjälp av ledarna från art in Tanzania som har hjälpt till med översättning. Det var otroligt känslosamt att höra vad vissa av de här barnen gått och går igenom. Barn ska inte behöva leva så som många av de här barnen gör.

Jag har inte lyckats smälta och reda ut allting själv, och orkar inte skriva om allt än, men det kommer. Tillsammans med er hoppas jag iallafall kunna fortsätta hjälpa de här barnen och barnhemmet. Tillsammans hoppas jag att vi kan se till att alla barnen på Glory kan börja skolan när deras ålder är inne, och jag har även pratat med ägaren av förskolan vi varit på ibland, och hoppas kunna sammarbeta med henne och se till att några barn i behov kan få börja där. Dock vill hon veta att det finns sponsorer som kan hjälpa de här barnen vidare när det är dax för dem att börja skolan.

Det är mycket som snurrar i huvudet nu. Jag tror inte jag klarar av att bara åka härifrån med alla minnen och bara fortsätta mitt liv som det var innan. De här barnen har satt spår i mig.

Snart dör batteriet i datan så får avrunda här för idag. Imorgon åker vi på safari och sedan blir det några dagar på zanzibar innan vi åker hem till Sverige igen.

 

Kram från Afrikat.

Victoria

 

Före och efterbilder på det nya sovrummet. Det mesta har hänt under den sista veckan så det har hänt en del!

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

 

 

Kommentarer

  • Marcus säger:

    Fantastiska texter och bilder! Fint att se människor med engagemang för människor!

    2013-11-17 | 23:35:08

Kommentera inlägget här: