Glory of Africa

Glory of Africa är en ideell organisation som jobbar för att barns rättigheter ska tillgodoses i utvecklingsländer. Till en början arbetar vi i Tanzania. Följ med oss när vi kämpar för världens barn!

Sista rycket

Kategori: Allmänt

Hejsan! Vi lyckades komma iväg till köpcentret i onsdags så allt är inhandlat nu. Idag har vi fixat i Marias hem och imorgon ska vi fixa i det nya sovrummet på barnhemmet. Art in tanzanias budget räckte inte för att täcka alla kostnader av byddet så vi har betalat för golvet och "fönstret" (galler och myggnät) nu också (med de insamlade pengarna). Ett gäng volontärer var iväg idag på em och lade klart golvet. Jag och ellen hade redan jobbat sedan tidigt i morse så vi stannade kvar här på kvällen. Tog en flicka till sjukhuset idag också och tråkigt nog visade det sig att hon hade malaria. Vi gav henne lite mat och dricka och nya kläder efter sjukhusbesöket. Det verkade pigga upp henne :)
 
Imorgon väntas avskedsparty på barnhemmet och efter det ska vi inreda det nya sovrummet alltså. Hinner vi ska vi gå till nurseryt vi jobbat på också och säga hejdå till de barnen. 
 
Bilder på Marias hem: De blev otroligt glada hela familjen!
 
 
 

Kommentarer

  • Hedvig säger:

    Hej! Jag är så glad att jag hittade din blogg! Jag är en tjej på 20 år som länge har tänkt åka som volontär. Därför var det kul att jag hittade din blogg eftersom du verkar som du har åkt med en bra organisation och verkar trivas. Skulle bli jätteglad om du kunde maila mig och svara på hur du kom iväg till Tanzania osv! / Hedvig

    Svar: Va kul! maila mig om allt du vill veta så ska jag svara så gott jag kan :) victoria.lundberg@hotmail.com
    Victoria Lundberg

    2013-10-07 | 20:57:28

Kommentera inlägget här: