Glory of Africa

Glory of Africa är en ideell organisation som jobbar för att barns rättigheter ska tillgodoses i utvecklingsländer. Till en början arbetar vi i Tanzania. Följ med oss när vi kämpar för världens barn!

Mambo

Kategori: Allmänt

Mambo, Jambo, och alla sånna ord.
Inatt sov vi (iallafall jag) typ inte ett dugg. Jag svettades som en gris av värmen, försökte dämpa ljuset från korridoren med solbrillor, samt tryckte öronpropparna så långt in jag kunde i ett försök att stänga ute ljudet av de skällande hundarna, alla grodor, och tupparna som gal ikapp utanför vårt myggnät till balkongdörr. Jag har aldrig varit så glad för att få kliva upp när klockan ringde vid 06:40!

trots den sömnlösa natten var jag på väldigt bra morgonhumör (för att vara mig), och sååå taggad på att få komma igång med allt här. This is africa though.. så vår träff med killen som skulle ha orientation day med oss skedde 2, 5 h efter avtalad tid. men vad gör det, vi är här, vi känner att allt är på gång nu..

orientation day var super iallafall. Solen försökte fritera oss levande, men vi hade en underbar promenad i byn, och sedan tog vi en dallahdallah (typ liten, superoverloaded lokalbuss) till en liten marknad och sen till ett köpcenter. Jag skäms lite över västerlänningen i mig, men jag jublade inombords när vi såg att det fanns subway, och för att vi köpte en bordsfläkt till rummet efter bara en natt..

Nu ska vi nog snart krypa till sängs efter vår 7e pastamiddag sedan vi kom till tanzania (=pasta till middag varje dag) men jag klagar inte på det! var rädd för bläckfisk och bönor så vi har klarat oss bra..

Natti.
Victoria

Kommentarer

  • Elizabeth säger:

    En kompis sa till mig (efter hon bott i Afrika) att den ständiga frasen där var: No hurry in Africa! =D

    2013-09-10 | 18:36:51

Kommentera inlägget här: