Glory of Africa

Glory of Africa är en ideell organisation som jobbar för att barns rättigheter ska tillgodoses i utvecklingsländer. Till en början arbetar vi i Tanzania. Följ med oss när vi kämpar för världens barn!

För varenda unge

Kategori: Allmänt

Hej!
Som jag berättat tidigare så är jag med och bloggar för varenda unge hos UNICEF.  
 
I kväll sänds Humorgalan - för varenda unge, på TV4. Jag vet att jag kommer sitta klistrad framför Tv:n. Jag kommer skratta, och jag kommer gråta.
 
Jag vill med detta inlägg även uppmana alla er till att se programmet ikväll, 20:00, på TV4. Kanske kan även du bli världsförälder och vara med och arbeta för barns rättigheter, för verenda unge? Att bli världsförälder är ett av många sätt där just DU kan göra skillnad. 
 
UNICEF jobbar för barns rättigheter. De jobbar där katastrofer inträffat, de jobbar för att barn ska få börja skolan, de jobbar för barns rätt till överlevnad och utveckling, genom exempelvis vaccinering. De jobbar för att barnkonventionen ska antas som lag. 
 
Vill du jobba för barns rättigheter? Anser du att alla barn är lika mycket värda? Anser du att alla barn har rätt till överlevnad, utveckling och utbildning? 
 
Genom att bli världsförälder är du med och jobbar för barns rättigheter. Det kostar 100 kr i månaden. 
http://unicef.se/bli-varldsforalder
 
Det finns fler sätt för dig att bidra. Det finns frivilligorganisationer, samtalsledarutbildningar mm. Läs mer på exemlepvis unicef.se och raddabarnen.se
 
Slutligen vill jag så klart återigen uppmana er att fortsätta sätta in bidrag till insamlingen jag har för banrnen på Glory. Gå in och gilla, och dela gärna så att vi kan nå ut till fler! www.facebook.com/gloryofafrica. 
 
Ha en fortsatt trevlig första maj!
 
Victoria
 
 
 
 

Kommentarer


Kommentera inlägget här: