Glory of Africa

Glory of Africa är en ideell organisation som jobbar för att barns rättigheter ska tillgodoses i utvecklingsländer. Till en början arbetar vi i Tanzania. Följ med oss när vi kämpar för världens barn!

Insamlingen drar igång.

Kategori:

Nu är första produktionen armband färdig och vi har redan börjat sälja kontant och via swish. Det finns för tillfället armband i Örebro och Uppsala, men under våren ser vi till att det finns i våra andra hemstäder också. Mot extra kostnad kan vi även skicka armband. Det är stor efterfrågan vilket känns jätteroligt och vi kommer fortsätta pärla så mycket vi hinner framöver. 
Armbanden kostar från 50 kr st, man betalar så mycket man vill och kan. Ju mer pengar vi får in desto mer kan vi såklart göra :) Kontoinformation för ytterligare bidrag för de som inte vill eller har möjlighet att köpa armband kommer inom kort! 

Vill ni köpa armband, eller bidra på annat sätt kan ni kommentera här, på facebook (www.facebook.com/gloryofafrica), instagram (gloryofafrica) eller kontakta någon av oss. Min mail är Victoria.lundberg@hotmail.com
Nu kör vi!

Med vänlig hälsning.
Victoria  och teamet.

Kommentarer


Kommentera inlägget här: