Glory of Africa

Glory of Africa är en ideell organisation som jobbar för att barns rättigheter ska tillgodoses i utvecklingsländer. Till en början arbetar vi i Tanzania. Följ med oss när vi kämpar för världens barn!

Sista insamlingsrycket! Du gör skillnad!

Kategori: Allmänt

Hej! Idag har vi dragit igång sista insamlingsrycket inför resan, för på lördag åker vi! Meddelandet nedan finns redan på vår facebooksida "insamling-glory of africa" och delas för fullt, men ni får mer än gärna länka till bloggen också för de som inte sett meddelandet på Facebook än. STORT TACK! /Victoria och Team Glory

 

Hej alla fina medmänniskor!

Nu på lördag den 30/5 är vi ett gäng barnrättskämpar som ska åka till Tanzania och volontärarbeta. 2 av oss har varit där tidigare. Vi har en insamling som sett till att 14 barn idag sitter i skolbänken och kommer ha hela sin grundskoleutbildning betald. Vi har byggt toalett och sovrum på ett barnhem för att ge fler barn tak över huvudet.

I år planerar vi att bygga skoltoaletter på en skola med över 1000 elever, och har äntligen lyckats samla ihop tillräckligt för att göra detta möjligt, vilket känns helt fantastiskt!

Vi har även planer på att bygga ytterligare ett sovrum på barnhemmet vi arbetar på, så att fler barn ska få ett hem. Många av barnen vi träffar bor idag på gatan. Vi planerar också att testa barnen för HIV, för att kunna se till att de som bär på viruset får bromsmedicin i tid.

För att detta arbete ska bli möjligt behöver vi samla in minst 10.000 kr till innan vi åker. Vi vet att detta är möjligt, men vi behöver hjälp av våra medmänniskor, från DIG.  Så SNÄLLA DU, JUST DU, swisha ett bidrag OCH dela det här inlägget så att vi når ut till fler. Utmana era vänner att swisha ett bidrag till insamlingen. Stort som litet bidrag, alla gör skillnad! Tillsammans kan vi göra så otroligt mycket!

Alla bidrag swishas till 0707129130, Victoria Lundberg. Det går även bra att sätta in på kontonummer 9272-2668599, victoria lundberg, icabanken.

Vad vi gör och har gjort tidigare kan ni läsa mer om på www.volunteerafrica.blogg.se  Ni kan även följa oss på facebook: insamling-glory of africa, och instagram: gloryofafrica. TACK!!! //Team Glory

Kommentarer


Kommentera inlägget här: