Glory of Africa

Glory of Africa är en ideell organisation som jobbar för att barns rättigheter ska tillgodoses i utvecklingsländer. Till en början arbetar vi i Tanzania. Följ med oss när vi kämpar för världens barn!

Dags att bli medlem!

Kategori: Allmänt

Hej!

Vi tänkte att det är dags för en uppdatering. 

Vi jobbar på för fullt och har numera ett bankkonto med ett bankgironummer och möjlighet till Swish för enkla överföringar och bidrag. Från och med idag går det även bra att bli medlem i föreningen, vilket kostar 50 kr per kalenderår, inte innebär några som helst förpliktelser, samt innebär att du får två medlemsbrev per år via e-post där vi uppdaterar dig om vårt aktuella läge, vad vi gjort och satsar på framöver. Medlem blir man genom några enkla steg:

1.För att bli medlem behöver du swisha 50kr till 1236715742 eller sätta in pengarna på vårat bankgiro: 108-1447, där du skriver dina initialer samt ordet ”medlem” i meddelanderaden. Exempel: Cecilia Carlsson= ”CC medlem”

2. Vi behöver även ett mail till: teamgloryofafrica@gmail.com, där du skriver ditt för och efternamn, mailadress, födelsedatum och telefonnummer. I meddelanderaden skriver du ”ny medlem”

3. Sen är det klart! Du kommer att få ett välkomstmail inom ca 7 dagar där vi bekräftar ditt medlemskap. TACK FÖR DITT STÖD!

För övrigt fortsätter vårt samarbete med "Happy children in Tanzania", och planerna för barnrättseventet vi tidigare skrivit om. Då det tog så pass lång tid för oss att få öppna ett bankkonto, och vi inte kan överföra pengar till organisationer vi inte träffat personligen, kommer vi inte att bidra ekonomiskt som tidigare planerat, utan genom att samla in eventmaterial, samt erbjuda en föreläsning om hur man arbetar för att barns rättigheter ska tillgodoses i Sverige, för att utbyta erfarenheter och idéer. 

Det vi satsar på att samla in inför eventet är:

*60 st gula eller röda T-shirts  som all eventpersonal skall bära under dagen. 

*60st kepsar till eventpersonal

*15 st Blå T-shirts till Glory of Africas styrelsemedlemmar och volontärer som vi kan använda för tryck.

*Kritor/tuschpennor/leksaker till barnaktiviteter under eventdagen.

Kan du, eller känner du någon person eller ett företag som kan tänka sig att sponsra oss med något av detta? Hör av dig till teamgloryofafrica@gmail.com 

Ev. Företagsnamn kan vid överenskommelse självklart tryckas på sponsrade kläder, och vi kommer att uppmärksamma våra sponsorer via våra mediakanaler som tack!

Utöver barnrättseventet planerar vi att hålla föreläsningar kring barnkonventionen på de skolor, förskolor och barnhem vi kan nå ut till i Dar es salaam, genomföra trygghetsvandringar på samma platser för att öka barnens känsla av trygghet, jobba för att barnkonventionen efterlevs, samt öka barnens rätt och möjlighet till inflytande. Vi kommer som tidigare år att samla in kläder och leksaker som vi delar ut till behövande barn, samt genomföra den årliga strandutflykten för barnen på Glory.

Sedan senast har barnen på Glory fått nya skoluniformer, samt varit på en studieresa till ett kyrkmuseum.

Se nu till att bli medlem och var med och stötta vårt arbete för barns rättigheter!

Vill du bidra ekonomiskt till vårt arbete? Swisha ditt bidrag eller sätt in en slant på vårat bankgiro som står i detta inlägg vid informationen om medlemskap. Märk gärna ditt bidrag med "gåva" "donation" "bidrag" eller liknande. 

Glöm inte att följa oss på instagram: Gloryofafrica och facebook: www.facebook.com/gloryofafrica för fler uppdateringar om vårt arbete! 

TACK!

Team Glory of Africa